Indlæser Begivenheder

BYGGERI GRUPPEN kort

BYGGERI GRUPPEN under Favrskov Erhvervsråd er et branchenetværk, målrettet virksomheder i, eller med relevant tilknytning til byggebranchen. Netværket har til formål at fremme indsigt videndeling, samarbejde og vækst i lokale byggevirksomheder.  Gennem virksomhedsbesøg, faglige indlæg, arrangementer, samt løbende nyhedsformidling og dialog med lokale myndigheder, er BYGGERI GRUPPEN et værdiskabende forum for inspiration, læring, samarbejdsrelationer og udvikling i den lokale byggebranche. Læs mere om BYGGERI GRUPPEN.

Tema

Kvalificeret arbejdskraft, er en mangelvare, og hæmmer væksten i mange virksomheder i byggebranchen, og fejlrekruttering koster mere end de fleste aner.  D. 30. august får vi håndfaste bud på hvordan behovet for arbejdskraft kan løses.

På mødet får du 3 forskellige bud på, hvordan du med fordel, -bedre kan udnytte dine eksisterende medarbejderkompetencer, -eller tiltrække ny kvalificeret arbejdskraft indenfor byggefagene. Mødet giver inspiration til hvordan du med fordel kan optimere og udnytte den arbejdskraft og de kompetencer der allerede er i virksomheden.   JobCentret byder ind med en pallette af muligheder og fokuserede indsatser, bl.a. med initiativer til, hvordan f.eks. ledige flygtninge med fordel kan indsluses og blive loyale og engagerede medarbejdere i lokale byggevirksomheder.  Kaj Kaalund fra FlexUd/ HUMENTA vil orientere om, hvordan en særlig flexjob ordning f.eks. kan løse rigtig mange af de opgaver der ’hænger’ og vi ikke får gjort.   Han vil kaste lys over det optimeringspotentiale der ligger i at flexjobbere kan træde til, måske endda med nye øjne og kompetencer, og aflaste både ledelsen og virksomhedens faglærte medarbejdere, så de får mere tid til at løse de faglige kerneopgaver.

Program

Mere information følger

Partnere

FlexUD
JobCenter Favrskov
MANCOM

Ansvarlig for arrangementet

Jesper Sørensen