Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

Favrskov Erhvervsråds BESTYRELSES CAMP 2018 er et tilbud til ledere og ejerledere i SMV´ere, med interesse i at udvikle et Advisory Board, eller som overvejer -enten at etablere en professionel bestyrelse, eller tilføre nye ledelses-kompetencer til en eksisterende bestyrelse.  På Bestyrelses Camp’en klædes max. 15 virksomheder på med indsigter og en grundig orientering om forskellige bestyrelses konstellationer og muligheder.  Via faktuelle indlæg og workshop, får deltagerne egenindsigt og inspiration til at afklare parathed, og samtidig lejlighed til at sparre med andre ejerledere om hvordan de arbejder med strategi, -og hvordan de får mest ud af en bestyrelse.

Udfra sin egen virksomheds aktuelle behov og ståsted, får deltagerne således mulighed for at perspektivere de potentialer som tilførsel af erfarne ledelseskompetencer, til etablering eller styrkelse af en professionel bestyrelse eller Advisory Board, kan betyde.

Bestyrelses Camp´en er et heldags-arrangement, for max. 15 motiverede virksomheder med vækstpotentiale og vilje til udvikling.  Camp´en er gratis og afvikles på frivillig basis i samarbejde med eksterne og interne indlægsholdere, dels fra BESTYRELSES NETVÆRKET og dels relevante rådgivere, som advokat, pengeinstitut, prof. bestyrelsesmedlemmer og erhvervsrådet.  På Camp´en orienteres de deltagende virksomheder endvidere om ’Favrskov Modellen’ der giver mulighed for at få et professionelt bestyrelses- eller Advisory Board medlem gratis ’på prøve’ i et år.

Til Camp´en møder deltagerne 2 case-virksomheder, der præsenterer egne erfaringer med et Camp-forløb, og beskriver beslutningen op til – rejsen – og resultatskabelsen med en professionel bestyrelse el. Advisory Board om bord…

I forlængelse af den orienterende/kvalificerende BESTYRELSES CAMP – 2018, følger vi op med et BESTYRELSES Speed Dating Event den 11. april. Her får deltagende virksomheder fra Camp´en og medlemmer fra BESTYRELSES NETVÆRKET lejlighed til at mødes til en kort indbyrdes 1:1 præsentation.

Speed Dating Eventet har til formål at teste den indbyrdes kemi mellem mulige bestyrelseskandidater og virksomheder, og afstemme om der er match mellem virksomhedscase og kompetencer, som grundlag for en evt. uddybende og gensidig uforbindende dialog.

 

Indlæg ved:

Anna Marie Hejlsberg, SalesBoost, (facilitator)

Kristian Bech Andersen, Bech Andersen Consulting (facilitator)

Martin Sand Thomsen, Erhvervsrådgiver, Vestjysk Bank

Torsten Viborg Pedersen, Dahl Advokatfirma

Jesper Sørensen, Favrskov Erhvervsråd

Case 1: Thorval Horup, Homatic Engineering

Case 2: Dan & Alf Graugaard, VOKA INDUSTRI A/S

 

Lokation:          Vestjysk Bank, Østergade 15, 8370 Hadsten

 

Tid:                   7. marts Kl. 08.00 – 16.00

 

Tilmelding i boksen øverst til højre

 

Partnere

Vestjysk Bank Hadsten

Ansvarlig for arrangementet

Jesper Sørensen