Sådan prioriterer du din digitale indsats

Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

Mødet er åbent for alle iværksættere, førstartere og etablerede virksomheder.

Tema

Vil du være synlig Online, hvilket ingen virksomhed i dag kan overleve uden at være, er Google en stor spiller. Den største faktisk. Men ikke den eneste. Henrik fra Webshop.partners vil ikke så meget fortælle om hvad du kan med Google’s værktøjer; det har så mange fortalt. Men i stedet hvordan du prioriterer din sparsomme tid, og prioriterer de rigtige værktøjer, så du får hurtigst mulig succes. Fokus vil være rettet mod de vigtigste værktøjer under Google’s portefølje, krydret med e-mail marketing og sociale medier. Stadig med prioritering af indsatsen som hoved-emne.

Program

08.00-08.15: Velkomst v Jacob Brinch Nielsen, Point Nordic og Steffen Larsen, Favrskov Erhvervsråd

Jacob Brinch Nielsen fortæller om Point Nordic i Hinnerup. Her finder du et kontorfællesskab, hvor lejerne gerne må forvente lidt mere end andre gode kontorfællesskaber. Point Nordic tilbyder kontor til en eller flere personer, med en “all inclusive” løsning i gode rammer.

 

08.15-09.00: “Google er gud! og så lidt mere…” Ved Henrik Leth, Webshop Partners

Henrik fra Webshop.Partners piller mystikken ud af de tekniske udtryk, og bringer dem i øjenhøjde så alle kan forstå dem.

 

09.00-09.10: Networking – Vi bruger tiden til at udveksle ideer – ikke til at tjekke telefonen!

 

09.10-09.55: Reflekterende teams – gruppearbejde om cases

Til arrangementet  vil der blive arbejdet i reflekterende teams og vi deler os op i teams med 4-5 deltagere i hver. Én deltager i hvert team har forberedt en case, hvor de beskriver deres virksomheds overvejelser om offline/ online. Cases udsendes på forhånd, og teamet giver aktiv feed back på mødet. Der tages noter med opfølgningspunkter, der udsendes efter mødet. Henrik fra Webshop.partners er facilitator på de reflekterende teams.

 

09.55-10.00:  Afrunding v/ Steffen Larsen, Favrskov Erhvervsråd

 

Partnere

Point Nordic

Webshop.partners 

Ansvarlig for arrangementet

Steffen Larsen