Er din virksomhed forberedt på cyberangreb?

Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

Tema

Cybertruslen mod Danmark er reel. Danske offentlige myndigheder og private virksomheder er dagligt udsat for forstyrrende eller skadelige aktiviteter fra forskellige aktører. De alvorligste trusler kommer fra fremmede statslige aktører, der udnytter internettet til at spionere og stjæle dansk intellektuel ejendom. Trusselsbilledet i forhold til Danmark er under stor omvæltning. Der en markant stigning i specifikke geografiske angreb, målrettede angreb og APT’ere, ransomware, mobil malware, phishing og angreb mod IoT devices. Alle disse forskelligartede typer angreb påvirker vores risikoprofil, og stiller større krav til vores evne til at beskytte os i fremtiden. Det er derfor vigtigt, at stille dig selv spørgsmålet: Er min virksomhed forberedt på et cyberangreb?

Program

15.30-15.40:  Velkomst v/ Ole Lønsmann, Vestjysk Bank og Søren Asp Mikkelsen, Favrskov Erhvervsråd

 

15.40-16.25: “70% af alle danske virksomheder har oplevet cyberangreb” v. John Nielsen, Onlinesynlighed
Til manges overraskelse kan en væsentlig del af de målrettede cyberangreb forhindres ved hjælp af fire konkrete sikkerhedstiltag, som enhver topledelse bør kende og prioritere. John Nielsen fra Onlinesynlighed fortæller om, hvordan virksomheder skal forholde sig til truslerne fra ransomeware, CEO-fraud og phishing.

 

16.25-16.35: Networking

 

16.35-17.20: “De kriminelle er flyttet til cyberspace” v. Peter Kruse, CSIS
Peter Kruse fra CSIS fortæller om mulige konsekvenser for erhvervslivet ved brud på cybersikkerheden. Præsentationen vil samtidig give et unikt indblik i hvordan IT-kriminelle angriber Danmark, hvordan koden som anvendes opfører sig på systemerne, og et indblik i BOTnet operatørernes infrastruktur og modus operandi. Fra de almindelige IT-kriminelle til de mere organiserede- og statsfinansierede grupperinger. Endeligt krydres præsentationen med en stribe praktiske eksempler og demo af aktuelle Crime as a Service værktøjer og infektionsstatistik for Danmark.

 

17.20-17.30: Spørgsmål og debat. Afrunding v/ Søren Asp Mikkelsen, Favrskov Erhvervsråd

 

Husk tilmelding! – Tilmeldingfrist 20 februar 2018! 

Partnere

CSIS  – Online synlighed – Vestjysk Bank Hadsten

Ansvarlig for arrangementet

Steffen Larsen