Indlæser Begivenheder
  • Denne event er passeret.

Mød coaches og facilitatorer til gratis Kick-Off møde i det nye LEDER FORUM Favrskov


Det kan være koldt på toppen og krævende at være leder – er du klædt på…?

LEDER FORUM er et forum for ejerledere og ledere, der ønsker at skabe øget ledelseskraft og personlig kompetenceudvikling.  Gennem et helårligt forløb à 6 sessioner arbejder vi simultant både med træning og forankring af læring via professionelle coaches og instruktører, og via kollegial networking og sparring. I LEDER FORUM får du til en meget overkommelig pris værdifuld viden med hjem, og kan sparre fortroligt med andre ’ligesindede’ om udfordringer, muligheder og potentialer (som man ikke nødvendigvis kan dele med revisoren, advokaten, medarbejderne, bestyrelsen eller hustruen).  Når din virksomhed el. organisation vokser, ændres omgivelsernes behov og forventninger til dig. Ikke mindst kan din rolle som leder ændre sig radikalt. Er du opdateret på kompetencer? Har du de ledelsesværktøjer der skal øge din gennemslagskraft og performance som leder?

LEDER FORUM drives af Favrskov Erhvervsråd og faciliteres af professionelle instruktører og erfarne coaches fra Michelsen HR. I et lavpraktisk format arbejder og træner deltagerne, både individuelt og kollektivt, med nyeste hands-on viden, metoder og ledelsesværktøjer.

Hvem er LEDER FORUM for?

LEDERFORUM henvender sig til ledere og ejerledere i private virksomheder og offentlige organisationer. Du skal have ledelsesansvar, men der er ikke branche-eksklusivitet eller formelle krav til din virksomheds størrelse eller geografiske placering. Det er primært dig, dit ståsted, din evne til at bidrage og ikke mindst vilje til udvikling, det drejer sig om.

Der optages max. 25 medlemmer.

Vil du forhøre dig om ledig plads, eller har du spørgsmål til indholdet, kontakt allerede nu erhvervskonsulent Jesper Sørensen på [email protected] el. mob. 5219 8602.

Du er også velkommen til at tilmelde dig det gratis Kick-Off orienteringsmøde på Sabro Kro, den 10. November Kl. 14.00.

Tilmeld dig Kick-Off mødet i højre kolonne.

Klik videre til PROGRAM, og læs mere om LEDER FORUM HER. 

Ansvarlig for arrangementet

Jesper Sørensen

Partner

HR Michelsen