Tema: Det nye videnscenter for byggeri og kommunens erfaringer med udbudsformer

Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

Mødet er forbeholdt medlemmer af byggerigruppen! 

  • DJH orienterer:  Nyt mobilt videncenter for byggeri & EUX og EUD lærling
  • Kommunen orienterer: Erfaringer med forskellige udbudsformer

 

Mødets værtsvirksomhed DEN JYSKE HÅNDVÆRKERSKOLE i Hadsten er for nylig blevet udvalgt af Undervisningsministeriet til at blive en del af et spændende nyt mobilt videncenter for byggeri.  Sammen med Roskilde Tekniske Skole og Learnmark Horsens (der står for driften), indgår DJH i et samarbejde, der har til formål at videndele og formidle den nyeste teknologi indenfor såvel bolig- som erhvervsbyggeri. Den mobile overbygning, får særligt fokus på bæredygtighed og klima-renovering. ”Vi skal i fremtiden uddanne håndværkere, som tænker på tværs.  Derfor vil tømrere, murere og elektrikere på den nye overbygning også få et indblik i hinandens håndværk”.  Sådan siger direktør for DJH, Henrik Øelund, der på mødet vil orientere om det spændende projekt, der tager sit afsæt i år.

Byggebranchen er i rivende udvikling og uddannelserne er derfor under tilpasning, for at klæde de unge håndværkere bedst muligt på til at møde de nye behov og krav. Byggebranchen udfordres også af mangel på kvalificeret arbejdskraft – hvad kan vi selv gøre? Peder Spreckelsen fra DJH vil på mødet give en orientering om seneste nyt indenfor EUX og EUD lærlinge-uddannelserne.

 

Hvad er kommunens egne erfaringer med forskellige udbudsformer?  Og kan vi hente gode tips og ideer så vi bliver skarpere på, hvordan vi med fordel håndterer tilbudsfasen?  Sædvanen tro i BYGGERI GRUPPEN, stiller chef for Favrskov Kommunes afd. for Plan, Byg & Ejendomme Helle Jacobsen, og leder af kommunens ejendomscenter Michael Ertmann beredvilligt op og giver os værdifuldt indblik i kommunens egne erfaringer med de forskellige udbudsformer.  Jo bedre indblik vi har i udbudsgivers egne erfaringer, forstår vi mekanismerne i de forskellige udbudsformer, og kan tilpasse egne indsatser, -næste gang der skal afgives tilbud til kommunen….

 

Indlæg:

Henrik Øelund, Dir. Den Jyske Håndværkerskole

Peder Spreckelsen,  Den Jyske Håndværkerskole

Helle Jacobsen, Plan og Byggechef, Plan, Byg & Ejendomme, Favrskov Kommune

Michael Ertmann, Leder af Ejendomscentret, Favrskov Kommune

Partnere

Den Jyske Håndværkerskole 

 

Favrskov Kommune

 

 

Ansvarlig for arrangementet

Jesper Sørensen