Gratis vejledning for iværksættere

Hos Favrskov Erhvervsråd kan du få uvildig og gratis vejledning og sparring om din iværksætter virksomheds udvikling og vækst, hvis du har et CVR nummer, der er registreret i Favrskov Kommune.

Vi formidler specialistvejledning og -rådgivning fra vores store netværk af eksterne samarbejdspartnere. Første skridt er et møde hos os, så vi sammen kan vurdere din plan og dine vækstmuligheder.
Hvis du ikke allerede har en forretningsplan og budget, kan du downloade det her:

Forretningsplan, budgetværktøjer, modeller og skabeloner
Kontakt Steffen på 2513 4960

Bliv medlem

Klik her

Iværksætter cases

 • Læs mere
  Udbygning af netværk - Attention Erhvervsrengøring ApS
  28. juni 2016
 • Læs mere
  En skarp forretningsmodel - InZentive ApS
  12. september 2016
 • Læs mere
  Mere end en almindelig whisky producent - Sall Whisky Distillery Aps
  14. marts 2017
 • Læs mere
  På vej ud i verden - Help Care Company ApS
  14. september 2017

Iværksættere siger om os

Jeg er så glad og taknemlig for den hjælp og håndsrækning, som Erhvervsrådet i Favrskov har givet mig.

Jeg er bl.a blevet tilknyttet en mentorordning, som giver mig mulighed for, at dele mine tanker og sparre omkring min forretning, med en super sej erfaren erhvervsmand.

Det udvikler både mig og min forretning. Jeg mærker virkelig, at Favrskov er en kommune, der vil deres iværksættere, og det synes jeg er helt fantastisk.

Winnie, Methmann Photography
Vi har været igennem en del strategiske overvejelser. Her har erhvervsrådet været en god sparring partner om strategi og praktiske forhold i lokalområdet.

Det har været en medvirkende faktor til den vækst vi sidenhen har oplevet lokalt og andet steds.

Aleks Nymand, Nymand Montage
Erhvervsrådet har givet mig netværk og gode input til min forretningsudvikling.
Susanne Alexandersen, Attention Erhvervsrengøring
Vi ansætter nye medarbejdere og udvider vores service. Vi sætter en ære i vores håndværk, og det er noget der både kan smages og mærkes.
Vi har fået god hjælp af Favrskov Erhvervsråd til at udvikle forretningen. Udover iværksættervejledning da vi var helt unge, har vi fået etableret et advisory board der hjælper med udvikling af vores forretning på strategisk niveau, og vi har fået gode kontakter til Væksthus Midtjylland, som vi har brugt.
Jon Ahrensbach, ejer og direktør, Skafferiet
Jeg er stolt over nomineringen og FBI2016 prisen, for det betyder, at nogen tror på, at det kan blive til et forretningseventyr. Det er vigtigt for iværksættere, og derfor er FBI og også erhvervsrådet en god idé, så vi kan få den rigtige opbakning
Niels Juul, Teknisk direktør Railmonitor
Vi er blevet taget rigtig godt i mod hos Favrskov Erhvervsråd med mange tilbud om hjælp. Lige fra deltagelse i iværksætter eventet FBI2016, hvor vi fik mange gode kontakter til hjælp med fødevaregodkendelse og eksponering af vores crowd funding kampagne. Det er fantastisk, at der lokalt findes nogen, der arbejder for vores succes
Snævar Njall Albertsson – medejer af Sall Whisky Distillery
”Det har været fantastisk at blive inviteret indenfor hos Favrskov Erhvervsråd og få tilbudt sparring, kontakt til eksperter, workshops og meget andet. For os har det været en genvej til at komme i den retning med virksomheden, som vi ønsker”, siger Christina Ø. Frederiksen, direktør Help Care Company, Thorsø

Christina Ø. Frederiksen, Direktør Help Care Company
TILMELDING NYHEDSBREV
[]
1 Step 1
TILMELDING NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbreve fra Favrskov Erhvervsråd, og få nyheder direkte på email med en  årlig frekvens på 5 - 6 emails.