Fokus på salg – Sourcing-Partner ApS

Fokus på salg – Sourcing-Partner ApS 2017-09-20T14:16:48+00:00

Project Description

Henriks udfordring

Henrik Dinesen har etableret rådgivervirksomheden Sourcing-Partner ApS, der tilbyder mellemstore og store virksomheder store besparelser på alle indkøb udover kerneprodukterne, f.eks revision, rengøring, fragt o.lign. Kunderne har ikke særligt fokus på området. Så der ligger store besparelser og venter. Det er en betryggelse for kunden at Sourcing-Partner tilbyder no cure no pay. Udfordringen har været at komme ind over dørtærsklen, netop fordi kunderne ofte ikke har fokus på området.

“Det bedste er, at jeg lærte ikke at tage et nej for et nej, men at tage udgangspunkt i kundens situation og være vedholdende.”

Løsning

Henrik deltog i sommeren 2016 i kurset Boost dit salg!, som var udbudt i et samarbejde mellem iMidt, Favrskov Erhvervsråd og SalesBoost. Underviser, Anna Hejlsberg fra SalesBoost, gav nyttig sparring og viden og Henriks pitch blev meget bedre, han fik gode tilbagemeldinger fra de andre deltagere, og teorier og værktøjer om salg, som han kan bruge i dagligdagen.

“Der var både kvalitet og commitment i kurset, der gav mig stor værdi”.

Resultat

Henrik er blevet bedre til at stille skarpt på de fordele, han kan tilbyde kunderne, og står nu stærkere, når han henvender sig til nye kunder.

Henrik Dinesen, Sourcing-Partner ApS

Virksomhedens navn:

Sourcing-Partner

Hjemmeside:

http://sourcing-partner.dk/

Beliggenhed by:

Hinnerup

Antal ansatte:

1

Branche:

Rådgivning

Dato for udgivelse:

Juni 2016