Forretningsudvikling – WordPilots ApS

Forretningsudvikling – WordPilots ApS2017-09-20T14:16:47+00:00

Project Description

Gennem etablering af et Advisory Board hjalp Favrskov Erhvervsråd WordPilots ApS med at udvikle deres forretning.

Udfordringen

WordPilots er en oversættelsesvirksomhed, der fokuserer på at levere sproglige løsninger inden for oversættelse, korrektur og tekstforfatning til virksomheder i ind- og udland. I en travl, lille ejerledet virksomhed som WordPilots er der hurtigt gået drift i hverdagen. Fokus endte ofte på operationelle og taktiske opgaver centreret om opgaveløsning for kunder, hvorfor virksomhedens udfordring var udvikling af forretningen.

”Selvom vi i den oprindelige partnergruppe fra starten havde etableret månedlige partnermøder med strategiske fokuspunkter på dagsordenen, blev møderne ofte præget af driftsrelaterede opgaver.” 

Forløbet

Gennem Favrskov Erhvervsråd etablerede WordPilots i efteråret 2014 et Advisory Board, som kunne bidrage med input til forretningsudvikling inden for områder, hvor de ikke selv havde de stærkeste kompetencer.

”Vi havde brug for at få et helikopterperspektiv på virksomheden, idet vi havde et stort ønske om at ændre på virksomhedens strategi og fokusere på nye områder. Derfor ønskede vi ekstern sparring i processen.”

Resultatet

I dag er strategi og forretningsudvikling i fokus hos WordPilots. Med et etableret Advisory Board får virksomheden sparring på sine idéer fra kompetente personer, som kan supplere med input inden for deres kompetenceområder.

”Efter at vi har etableret et Advisory Board kan jeg tydeligt mærke, at forretningen flytter sig til gavn for både medarbejderne, leverandørerne og ikke mindst kunderne. På baggrund af de meget gode erfaringer, har jeg derfor besluttet at fortsætte samarbejdet med vores Advisory Board med udløbet af pilotprojektet.”

– Joan Kiehl, ejer af WordPilots ApS

Virksomhedens navn:

WordPilots ApS

Hjemmeside:

http://www.wordpilots.dk/

Beliggenhed by:

Hinnerup

Antal ansatte:

5

Branche:

Oversættelsesvirksomhed

Dato for udgivelse:

August 2016