GP Ejendomme

GP Ejendomme2017-09-20T14:16:54+00:00

Project Description

Hvorfor vækstpartner?

GP Ejendomme driver fire udlejningsejendomme i Hadsten, der alle er indrettet som kontorfællesskaber med individuelt indrettede lejemål for SMV virksomheder der ønsker vækst. Gennem årene har Gregers Petersen på nært hold oplevet, hvad sine lejere får ud af at være en del af et kontorfællesskab. Gregers Petersen siger: ”De coacher hinanden rigtig meget og de sparrer med hinanden. De ved slet ikke, hvor meget de hjælper hinanden. Også det sociale fællesskab er vigtigt. Der er altid en dør, som står åben til en kop kaffe og en god snak, hvor der kan deles erfaringer og sjove succes historier.”

Om GP Ejendomme

Gregers Petersen (GP Ejendomme – Class Company) udlejer erhvervslokaler til ca. 50 SMV virksomheder i fire centralt beliggende bygninger i Hadsten. Kunderne er ofte iværksættere eller nystartede virksomheder. Netop egnede lokaler, et fællesskab med andre SMV virksomheder og fleksible rammer kan være afgørende for vækst blandt nystartede virksomheder.

I de firecentralt beliggende udlejningsejendomme i Hadsten, findes en række fællesfaciliteter, som stilles til rådighed for husets beboere, og som er inkluderet i huslejen.

  • Mødelokaler, som kan bookes via husenes intranet
  • Fri internetforbindelse
  • Adgang til centralt placeret fælles printer, kopimaskine mm.
  • Kaffe
  • El, vand, varme og rengøring

Lejeren behøver kun at have sin PC og mobiltelefon med, resten er indbefattet i lejen.

 

Virksomhedens navn:

GP Ejendomme

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Hadsten

Antal ansatte:

1

Branche:

Udlejning af erhvervsejendomme

Kontaktperson:

Gregers Petersen
Tlf. 86 981503 / 40 961503

Beliggenhed by: