Nye udviklingsmuligheder – Jeni Tech A/S

Nye udviklingsmuligheder – Jeni Tech A/S2017-09-20T14:16:48+00:00

Project Description

Jeni El ApS og Jeni Tech A/S fik hjælp fra Favrskov Erhvervsråd til at styrke den strategiske udvikling af virksomheden og finde nye lærlinge.

Udfordringen

Jeni EL ApS og Jeni TECH A/S tilbyder services indenfor såvel traditionelt elektrikerarbejde som indenfor specialer så som overvågning/sikkerhedsinstallationer og off-shore vind. Virksomhederne er familiejet, og alle ejere er involveret i den daglige drift. Med alle ejere involveret i den daglige drift har det været vanskeligt at arbejde med den langsigtede udvikling af virksomheden:

”Den daglige drift har gjort det svært at få sat skub i de nye muligheder, og udviklet vores virksomhed i den retning, vi gerne vil”.

Forløbet

Efter møder med Favrskov Erhvervsråd har virksomhederne fået friske øjne på mulighederne. Bl.a. er en privat konsulent tilkoblet for at arbejde med virksomhedernes overordnede udvikling, og Den jyske Håndværkerskolen har hjulpet med at finde lærlinge med den rette profil.

”Efter sparring med Favrskov Erhvervsråd fik vi tilknyttet en konsulent, der har hjulpet os med at identificere de områder, hvor vi skal sætte ind først. Og vi fandt lærlinge, hvis profiler passer ind i den udvikling, vi er i gang med”.

Resulat

De nye perspektiver har sat skub i en positiv udvikling, der sætter fremtidsvisionerne for Jeni El ApS og Jeni Tech A/S i et nyt lys:

”Vi har nu taget hånd om vores udviklingsmuligheder, og får flyttet virksomhederne i den retning, vi gerne vil. Det er det lange seje træk, men vi er i gang”

 – Hans-Jørgen, Morten og Jacob Jensen, medejere af Jeni Tech

Virksomhedens navn:

Jeni Tech A/S

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

8000  Århus C

Antal ansatte:

15

Branche:

El

Dato for udgivelse:

August 2016