LMO Erhvervsrevision

LMO Erhvervsrevision2017-09-20T14:16:45+00:00

Project Description

Hvorfor vækstpartner?

Som lokal revisor støtter vi helt naturligt op om det arbejde, som Favrskov Erhvervsråd gør for erhvervslivet. Vi finder det vigtigt at støtte op om iværksætterånden i lokalområdet, så vi fortsat kan bevare sunde og driftige virksomheder på lokale hænder.

Vi ser frem til det kommende samarbejde, som forhåbentligt kan være med til at skabe muligheder for alle typer virksomheder – store som små.

 

Om LMO Erhvervsrevision

Hos LMO Erhvervsrevision yder vi kvalificeret økonomisk rådgivning og sparring omkring de problemstillinger, du går og tumler med. Det handler nemlig ikke bare om at opfylde de krav, som myndighederne stiller til dig som virksomhedsejer – det handler om at bruge tallene og fortidens erfaringer til at forme fremtiden og lægge en god plan og strategi. Her kan du bruge os som din kompetente sparringspartner, for vi har erfaring med at hjælpe mange andre virksomheder på vej. Vi kan ikke drive din virksomhed for dig, men vi kan tage ”bøvlet”, og vi kan give gode råd og ideer og komme med forslag til at få dem omsat til virkelighed.

Vi har også mange andre kompetencer at trække på: Vi har egne specialister indenfor fagområder som socialøkonomi, jura, HR og salg – for blot at nævne nogle. Som kunde i LMO Erhvervsrevision får du altså let adgang til al rådgivning i det samme hus. Det giver tryghed, og hvad enten du er håndværksmester, engrosvirksomhed, butiksindehaver eller noget helt fjerde, så følger vi dig gerne 360 grader rundt omkring din virksomhed.

LMO Erhvervsrevision er meget mere end ”bare” en revisor.

PS: Vi bogfører naturligvis også, ligesom vi udarbejder regnskab og optimerer på din skattebetaling.

Virksomhedens navn:

LMO

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Søften, Viborg, Horsens og Aars

Antal ansatte:

50

Branche:

LMO Erhvervsrevision beskæftiger sig med regnskab, revision, skat mv. for små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra Aarhus, Viborg, Horsens og Aars.Godkendt revisionsaktieselskab

Kontaktperson: