Marketingbureauet MiniMarketing

Marketingbureauet MiniMarketing2017-09-20T14:16:57+00:00

Project Description

Hvorfor vækstpartner?

MiniMarketing hjælper en lang rækker små og mellemstore virksomheder i Favrskov med deres branding og markedsføring. MiniMarketing har længe bidraget med gratis rådgivning ved Erhvervsrådets iværksætter-arrangementer, for at hjælpe vækstlaget af virksomheder i Favrskov.

MiniMarketing arbejder altid for at skabe vækst for deres kunder.

Om MiniMarketing

MiniMarketing er en full-service markedsføringsbureau, som har blikket rettet mod din virksomheds brandingprofil, så der skabes sammenhæng og en rød tråd i udtryk og budskaber. Processen kan startes ud fra der hvor din virksomhed er; identitetsskabelse til nye iværksættere, rebranding til de der trænger til et løft og vedligeholdelse af eksisterende identitet, til dem der ønsker en ekstern marketingafdeling.

MiniMarketing hjælper med at lave markedsføringsstrategien, således at du rammer den optimale målgruppe og prioriterer indsatsen rigtigt i forhold til valg af medier. MiniMarketing er specialiseret i at få mest mulig markedsføring ud af dit budget, især når du driver en mindre virksomhed.

MiniMarketing kan levere hele pakken af markedsføring samlet, men din virksomhed kan også vælge frit på alle vores hylder, lige fra visitkort, Roll-ups og salgsbrochurer til hjemmesider, SEO og markedsføring på de sociale medier.

Virksomhedens navn:

MiniMarketing

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Hadsten

Antal ansatte:

6

Branche:

Markedsføring på tryk og web

Kontaktperson:

Helene Brixen
+45 4063 2213