Udbygning af netværk – Attention Erhvervsrengøring ApS

Udbygning af netværk – Attention Erhvervsrengøring ApS2017-09-20T14:16:49+00:00

Project Description

Susanne har fået foden indenfor hos virksomheder i lokalområdet. Favrskov Erhvervsråd hjalp hende med de første skridt

Udfordring

Attention Erhvervsrengøring ApS er et ungt firma i Søften og hører ikke til blandt de store spillere i branchen. Indehaveren Susanne Alexandersen har flere års erfaring i branchen, og hun kombinerer professionalisme med nærhed og fleksibilitet. På trods af sin store brancheerfaring havde Susanne ved opstarten kun et lille lokalt netværk. Susanne er nu salgsansvarlig i sit eget firma og har behov for at udbygge sit lokale netværk.

Løsning

Gennem de seneste år har Susanne deltaget aktivt i Erhvervsrådets iværksætternetværk. Susanne har en solid erfaring i at drive virksomhed gennem sin lederfunktion i tidligere ansættelser, men hun har benyttet netværket til at udvide sine kontakter. Susanne har gennem sit engagement i Erhvervsrådet  også opnået stor synlighed lokalt.

”Netværket giver mig friske input til at skærpe min virksomhedsprofil og det er godt, fordi der hurtigt går hverdag i den.”

Resultat

Susanne har fået foden indenfor hos en del virksomheder i lokalområdet, og ikke kun hos de iværksættere, som hun har været i netværk med. Her kan man virkelig tale om netværks netværk, idet den ene kontakt har ført til den næste.

Susanne Alexandersen, Attention Erhvervsrengøring ApS.

Virksomhedens navn:

Attention Erhvervsrengøring ApS

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Søften

Antal ansatte:

5

Branche:

Rengøringsydelser B2B

Dato for udgivelse:

Juni 2016