En skarp forretningsmodel – InZentive ApS

En skarp forretningsmodel – InZentive ApS2017-09-20T14:16:46+00:00

Project Description

Med app’en DEDUCT DEMINING har jeg skabt et helt nyt, avanceret produkt til et globalt marked, og det har været et langt og komplekst forløb. Erhvervsrådet har bistået med overvejelser om strategi, fokus på forretningsmodellen og tiltrækning af investorer.

Udfordringen

InZentive ApS leverer udstyr, der effektiviserer minerydning. Den nye kortbaserede app DEDUCT DEMINING har allerede efter kun et halvt år været med til at øge produktiviteten med mere end 20% i tidligere krigsområder som f.eks. Zimbabwe og Afghanistan, og dermed sikre, at den lokale befolkning kan færdes risikofrit i områderne.

 

Løsning

Som én-mands virksomhed har virksomheden haft gavn af løbende sparring om strategi, forretningsmodel og tiltrækning af investorer.

 

”Det gjaldt om at holde fokus på et produkt, som også kan skabe et overskud på mellemlangt sigt, og det er en stor opmuntring, at de første kunder er i hus”.

 

Resultat

InZentive ApS har nu etableret et kundeforhold til organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, Danish Demining Group,Norwegian People’s Aid og Geneva International Centre for Humanitarian Demining, og flere kunder er på vej.

 

Boris Wortmann, InZentive ApS

Virksomhedens navn:

InZentive ApS

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Hinnerup

Antal ansatte:

1

Branche:

IT

Dato for udgivelse:

Dato for begivenheden