Sprog & Leg

Sprog & Leg2017-09-20T14:16:43+00:00

Project Description

Sprog & leg

Sprog & Leg leverer viden og materialer til børns udvikling, pakket ind i en flot kuffert. De mener at historier spiller en vigtig rolle, når børn skal udvikle deres sprog. Her bliver klassiske fortællinger pakket ind i en kulørt kuffert sammen med dukker, legetøjsmøbler, bamser, spil og sange. De sælger til private, men de største kunder er børnehaver og dermed danske kommuner. Deres rejse har været fra hobbyprojekt til etableret virksomhed.

UDFORDRINGEN

Sprog & Leg kontaktede Favrskov Erhvervsråd fordi de ønskede at udvide og udvikle virksomheden. De havde brug for sparring om, hvordan de skulle gribe udfordringen an.

FORLØBET

Sprog & Leg havde gennem flere møder med Favrskov Erhvervsråd flere områder i fokus. Bl.a. ønskede man at styrke sine salgskompetencer – og styring af virksomhedens økonomi – gennem dannelse af et advisory board.

RESULTAT

Sprog & Leg er nu flyttet i nye, større lokaler i Vitten, tæt ved sit lager, og man har ansat to nye medarbejdere. Der er desuden dannet et advisory board med bidrag fra Favrskov Erhvervsråds bestyrelsesnetværk. Dette har bl.a. åbnet op for nye afsætningsmuligheder.

Ulla Flye Andersen, ejer og direktør hos Sprog & Leg, siger:

”Det er vigtigt at have folk med, som fokuserer på vores økonomi, mens vi andre har nok med at udvikle vores produkter og holde foredrag”.

 

Læs artiklen om Sprog & Leg fra Aarhus Stiftstidende d. 14. april 2017 HER.

Virksomhedens navn:

Sprog & Leg

Hjemmeside:
Beliggenhed by:

Hadsten

Antal ansatte:

Antal

Branche:

Detailhandel med spil og legetøj

Dato for udgivelse:

Maj 2017