TILMELDING NYHEDSBREV
[]
1 Step 1
TILMELDING NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbreve fra Favrskov Erhvervsråd, og få nyheder direkte på email med en  årlig frekvens på 5 - 6 emails.
NavnDit fulde navn
De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Gratis vejledning for etablerede virksomheder

Hvis du er en produktions-, service- eller handelsvirksomhed i Favrskov og er medlem af Favrskov Erhvervsråd, har du mulighed for at få vejledning og sparring til din vækst.

Vi bruger vores viden og kontakter til lokale, regionale, nationale og internationale aktører til at hjælpe med at skabe vækst i din virksomhed. Det vigtige for os er, at der skabes værdi for dig. Ikke hvem der skaber den. SÅ kan vi ikke hjælpe selv, peger vi på en i vores netværk. Ingen udfordringer er for små og ingen er for store. Vi er uvildige og vejledning og sparring er gratis.

Som medlem af Favrskov Erhvervsråd har du derudover mulighed for at deltage i en række aktiviteter bl.a.:

 • Vækst via bestyrelser og advisory boards
 • Vækst via eksport og internationalisering
 • Deltagelse i temamøder og iMidt-arrangementer
Kontakt Jesper på 5219 8602

Bliv medlem

Klik her

Virksomhed cases

 • Læs mere
  Udvidelse af eksport - Hammel Furniture A/S
  28. juni 2016
 • Læs mere
  Fokus på vækst - Boelplan A/S
  28. juni 2016
 • Læs mere
  Fokus på salg - Sourcing-Partner ApS
  30. juni 2016
 • Læs mere
  Nye udviklingsmuligheder - Jeni Tech A/S
  3. august 2016

virksomheder siger om os

Sprog & Leg er i en positiv udvikling, som indebærer, at vi skal have optimeret vores forretningsprocesser for at få bedre overblik over vores indtjening og fremtidige fokusområder. Gennem Favrskov Erhvervsråd har vi fået professionel sparring til, hvordan vi kan tage vores forretning de næste skridt fremad, bl.a. gennem en mere struktureret salgsproces, lagerstyring, kundesegmentering og oprettelse af et advisory board.
Ulla Flye Andersen, ejer og direktør Sprog & Leg
Favrskov Erhvervsråd har været med fra start. De har været en medspiller, som har gjort, at vi kom hurtigere fra start, og de satte fart på processen. Først skulle vi dog have styr på, at vi kunne levere til tiden, og kvaliteten og fundamentet var i orden. Nu føler vi, at vi er klar, og nu vil vi gerne folde Mistral-serien ud.
Jens-Ole Staghøj, administrerende direktør, Hammel Furniture
Jeni Tech er i en positiv udvikling med mange muligheder foran os. Den daglige drift har dog gjort det svært at få sat skub i de nye muligheder. Efter sparring med Favrskov Erhvervsråd fik vi gennem erhvervsrådet tilknyttet en konsulent, der har hjulpet os med at identificere de områder, hvor vi skal sætte ind først. Og det er vi nu gået i gang med.
Hans-Jørgen, Morten og Jacob Jensen, medejere af Jeni Tech
SkySolution deltog i projektet ”Makers + Business” gennem Favrskov Erhvervsråd, og har derigennem mødt rigtig mange kreative mennesker og hørt om deres virksomheder og deres udfordringer i hverdagen. At der så samtidig kan være potentielle fremtidige kunder og samarbejdspartnere gør det jo ikke ringere. Jeg ser frem til fremtidige opgaver hvor denne gruppe kan bidrage på tværs af fag/kommuner med nogle gode kreative tiltag.
Ole Kroer, ejer og direktør SkySolution
Det var et mega inspirerende besøg. Det har gjort at vi allerede har sat gang i nogle ting.
Lasse Borgbjerg, ejer af Vitten Grafisk
Det var en super god succes og tak for dialogerne, og alt det gode arbejde teamet præsterer, for at give os medlemmer en god og dynamisk ramme at få netværksarbejdet til at fungere på! I går igen fik jeg 2 nye aftaler om kontakt i form af et 1:1 møde og fik hilst på 3 bekendte uden for Favrskov Erhverv fællesskaber, så det glæder også.
TAK!!!
Hanne Wiese, Customer Manager, ECOlit

Vækst gennem bestyrelser og advisoryboard

Faglig og strategisk sparring

Udvikling kræver sparring på fagligt og strategisk niveau. En normal konstruktion for de større virksomheder indebærer etablering af en bestyrelse. Blandt meget andet opnår en virksomheds ledelse sparring og inspiration fra en bestyrelse. Er et selskab etableret som et A/S, er der lovkrav om en bestyrelse. Bestyrelsesarbejdet er normalt lønnet.

Virksomheder, der ikke har en bestyrelse, eller alene har en bestyrelse bestående af familiemedlemmer, medarbejdere eller andre der står virksomheden nær, mangler ofte faglig og strategisk sparring. Det gælder rigtig mange ejer-ledede virksomheder og mindre virksomheder generelt.

Advisory board – første skridt på vejen

Et advisory board kan ofte være et første skridt på vej mod en bestyrelse, og kan i en fase i virksomhedens udvikling levere den sparring på fagligt eller strategisk niveau, virksomheden efterspørger.

Advisory boards kan bestå af to eller flere medlemmer. Tre medlemmer fungerer ofte fint.

Bestyrelsesnetværket stiller op gratis

I Favrskov Erhvervsråd er der etableret et bestyrelsesnetværk, der har til formål at hjælpe virksomheder i Favrskov, der endnu ikke har en bestyrelse, med at få etableret et advisory boad og – til de virksomheder der har en bestyrelse, men søger efter nye medlemmer – med at finde nye medlemmer til bestyrelsen.

Netværket har godt tyve medlemmer der alle har indvilget i at stille op gratis i tolv måneder i en bestyrelse eller advisory board. Medlemmerne har – samlet set – et bredt sæt af kompetencer.

Bestyrelsesnetværket har arbejdet med advisory boards og bestyrelser hos + 30 Favrskov virksomheder.

ER ET EKSEMPEL…

Hvis din virksomhed søger en profil til advisory board eller bestyrelse er du velkommen til at henvende dig med dine ønsker, så forsøger vi at finde et rigtigt match!

Vækst gennem eksport og internationalisering

Favrskov Erhvervsråd yder gratis sparringsforløb med fokus på eksport- og internationaliseringspotentiale.
Kontakt eksportvejleder på 2098 8940

Stigende globalisering

Med stigende globalisering og digitalisering tænker flere og flere virksomheder på eksport og internationalisering. Nogle virksomheder har været lang tid på hjemmemarkedet, og ønsker nu at prøve kræfter med eksport. Andre ønsker at finde underleverandører eller medarbejdere internationalt, eller måske udvikle nye produkter med en udenlandsk samarbejdspartner. Nogle virksomheder er født globale. Det gælder i særdeleshed virksomheder, der er født ”med en ipad i hånden” og for hvem, digitalisering er en integreret del af virksomhedens DNA.

Specialiseret rådgivning fra Erhvervsrådets samarbejdspartnere

Til de virksomheder der allerede har eksport og internationalt samarbejde, og til de der overvejer, men endnu ikke har taget de første skridt, har Favrskov Erhvervsråd etableret et stærkt samarbejde med en række aktører, der kan hjælpe. Heriblandt Væksthus Midtjylland der med sin internationale platform har adgang til såvel specialiseret rådgivning som et stort netværk af samarbejdspartnere. Også Eksportrådet, Eksportkreditfonden, Dansk Tysk Handelskammer og Central Denmark EU Office er samarbejdspartnere med Favrskov Erhvervsråd ligesom mange private konsulenter.

Gevinster og barrierer

Eksport og internationalisering er ikke en genvej til mere salg og vækst, men et område, der kræver såvel strategisk som praktisk forberedelse og vedholdende gennemførelse. Alle markeder er forskellige og kræver noget nyt af din virksomhed. Der er sproglige, kulturelle og måske lovgivningsmæssige eller administrative barrierer, men også store muligheder for øget afsætning.

Gevinsterne kan være store, også i form af forbedret konkurrenceevne og indtjening på hjemmemarkedet, fordi den øgede konkurrence ude i verden gør din virksomhed skarp på bl.a. teknologi, produktionsgange, markedsføring og salg.

Tema-møder og arrangementer

Inspiration til virksomhedens vækst

Favrskov Erhvervsråd arrangerer temamøder, der inspirerer og støtter din virksomheds vækst.  Temamøderne er som regel gratis at deltage i, hvis din virksomhed er medlem af Favrskov Erhvervsråd. Temamøder sætter fokus på emner, der optager mange virksomheder – fx digitalisering, e-handel, eksport, fremskaffelse af kapital, ejerskifte, organisationsudvikling og meget mere.

Arrangementer på højt fagligt niveau i samarbejde med iMidt

Udover selv at arrangere temamøder og andre arrangementer, arbejder Favrskov Erhvervsråd sammen med Væksthus Midtjylland i iMidt-samarbejdet. Herigennem vil arrangementer på højt fagligt niveau blive gjort tilgængelige for virksomheder i Favrskov. Nogle af disse arrangementer vil blive gennemført i Favrskov mens andre gennemføres i nabo-kommuner.

PitStop Favrskov

Det kan være ’koldt på toppen’ – og krævende at være leder

Er du leder, så inviterer vi dig ’ind i varmen’ i en fortrolig kreds med andre ledere, der interesserer sig for at opdatere eller udvikle sine personlige lederkompetencer og samtidig udvide sit netværk til andre ledere. Mange ledere savner relevante ligesindede at sparre fortroligt med om udfordringer og muligheder, som man ikke nødvendigvis kan dele med revisoren, advokaten, medarbejderne, bestyrelsen eller ægtefællen.

Professionelle instruktører og ledelsescoaches vil over 7 sessions i 2019 inspirere med ekspertviden og træne dine kompetencer via workshops, seminarer og kollegial networking. Niveauet er praktisk og konkret. Udbyttet er nyeste viden om ledelse og hands-on værktøjer til resultatskabelse både for dig personligt og din virksomhed.

For dig der vil deltage!

OBS!  Der optages max. 35 medlemmer i PitStop.

Vær med til at gavne det lokale erhvervsliv og din egen udvikling! Klik på boksen til højre for at læse mere om programmet og hvordan du kan tilmelde dig!

For mere info om PitStop Favrskov & program klik her

Hvordan sættes holdet?

For at opnå størst mulig indbyrdes synergi og individuel resultatskabelse, bestræber vi os på at prioritere en homogen medlemssammensætning, der tager afsæt i de individuelle deltageres ståsted, faglighed og forudsætninger for at kunne interagere med hinanden og bidrage ind i forum´et.

Early Warning

Oplever du, at din virksomhed kommer i en krisesituation? Har du en fornemmelse af, at du er på vej ud i økonomiske vanskeligheder? – så kan du hente hjælp hos Early Warning!

Ejer man en virksomhed i krise, er man ofte også personligt i krise. Man mister overblikket, forsøger lidt på må og få, håber det bedste, men situationen bliver stille og roligt værre og værre, uden at man får noget gjort ved det.

Derfor er det afgørende at kontakte Early Warning så tidligt som muligt. Det betyder, at der er langt flere handlemuligheder, end hvis du kommer sent.

Sådan fungerer Early Warning

Den uvildige assistance til virksomhederne foregår fortroligt og er gratis for virksomheden.
Ordningen kombinerer frivillige rådgivere og professionelle konsulenter og består i dag af godt 120 frivillige rådgivere fordelt over hele landet. Det er meget kompetente folk – ofte ledere/virksomhedsejere med erfaring fra egen virksomhed, som har valgt at stille sig gratis til rådighed for virksomheder i krise.

Sådan foregår samarbejdet

Du kontakter Favrskov Erhvervsråd, der så hurtigt som muligt arrangerer et møde i din virksomhed mellem dig og en Early Warning konsulent. Formålet med besøget er at få et overblik over situationen og få skitseret hovedpunkterne i en plan, som kan bringe dig videre.

For mere info om Early Warning klik her

Kontaktperson for
Early Warning


Jesper Sørensen
Erhvervskonsulent
+45 5219 8602
[email protected]